Waarde lezers, u ziet het goed. Een nieuwe lente, een nieuw geluid …. (“Ik wil dat dit lied klinkt als het gefluit, Dat ik vaak hoorde voor een zomernacht In een oud stadje, langs de watergracht - …")

Zo ver is het nog niet, dan alleen dat mijn blog is vernieuwd, nu met zoekfunctie. Toch wel leuk, zo’n nieuw speeltje. En: nieuwe lezers kunnen zich weer opgeven voor deze blog.

Al dit werk met dank aan de oudste zeun (en verse papa). Goed werk kerel!

Er blijft meer dan genoeg om over te schrijven. Ander goed nieuws is dat vriend en collega Briggs en uw waarde blogger een boek op stapel hebben staan over sciëntisme. Eindelijk.

Dit filosofische gedrocht dat onze samenleving zo intens ondermijnt vraagt sowieso onze continue aandacht en kritiek, hoewel boeken misschien lang niet meer de impact hebben dan weleer.

We zullen zien. We gaan het in ieder geval proberen!

Eerst maar eens genieten van de vernieuwde ‘look and feel’ die waarde lezers van deze blog hopelijk ook kunnen waarderen.

Het laatste ‘nieuwtje’ is dat een aantal collega’s en uw waarde blogger de Raad van State een paar lastige vragen hebben gesteld over de door hen gedane stikstofuitspraken.

Bij dezen de link naar het document met de titel RvS uitspraken – zes vragen geformuleerd. Ben reuze benieuwd naar de antwoorden. Later meer.