Small adjustments

Okay. A small site update just finished. Thanks son! Now, you, the reader, can get a ‘regular’ update in your mailbox on my musings, reflections and what not.

Virale risico's 2

Het is een hectische tijd. Interessant ook. Wat te doen? Ik benijd bestuurders en politici niet. Als er toch wordt gebeden (in dit land volkomen facultatief natuurlijk) dan zeker voor ‘s lands leidinggevenden.

Virale risico's

Blootstelling aan ongewilde biodiversiteit. Daar gaat het om bij virusinfecties. En die virussen brengen bepaalde gevaren met zich mee. Dat weten we zo langzamerhand wel. Maar wat zijn de risico’s?

De virale wereld

Het ligt voor de hand. We ‘moeten’ het eens over virussen hebben. Een (heel) klein college dus over de virale wereld. Nieuwsfeiten zijn overal te vinden en die hier herhalen lijkt mij zinloos.

Lesgeven, media en het RIVM

Een wat langer stuk deze keer. Lage stikstofuitstoot door boeren klopt toch niet: ‘Verkeerd berekend’. Dit kopte RTLNieuws op 4 maart rond half een ‘s nachts. Nu lees ik meestal geen media artikelen, en al helemaal niet na middernacht, maar deze trok de aandacht op verschillende niveaus (ergens in de ochtend van de 4de).

Pagination


© 2019. All rights reserved.